Skip to content

Победници 2020 година

Pandev-2Pandev-2
Маж на годината
Горан Пандев
07-1-scaled07-1-scaled
Маж со трајни вредности
Влатко Стефановски
sitemedicinskisitemedicinski
Маж со најголем придонес во општеството
Сите медицински работници
ПЕТАР ДЕНКОВСКИПЕТАР ДЕНКОВСКИ
Менаџер на годината
Петар Денковски
билалбилал
Маж странец на годината
Билал Суџибаши
ВЛАДО ЦЕКИЌВЛАДО ЦЕКИЌ
Млад менаџер на годината
Владо Цекиќ
АЛИ ФЕВЗИАЛИ ФЕВЗИ
Маж на годината во избор на социјални медиуми
Али Февзи
dzijan-emin-vo-londondzijan-emin-vo-london
Маж со најголем придонес во културата
Џијан Емин
makedonska-fudbalska-reprezentacijamakedonska-fudbalska-reprezentacija
Маж со најголем придонес во спортот
Македонската фудбалска репрезентација
ПАКО РАДОВАНОВИЌПАКО РАДОВАНОВИЌ
Маж со најдобар стил
Пако Радовановиќ
ЃОРГИ ДАМЈАНОВСКИЃОРГИ ДАМЈАНОВСКИ
Хедонист на годината
Ѓорги Дамјановски
РАДОВАН ВИТОШЕВИЌРАДОВАН ВИТОШЕВИЌ
Менаџер на годината до 40 години
Радован Витошевиќ
igor angelovski mrmeigor angelovski mrme
Маж на годината во избор на организаторите
Игор Ангеловски Мрме
Play Video