Skip to content

Вести

Задоволството е неописливо како поминавме на овогодинешниот настан „Мажи на годината“

Задоволството е неописливо како поминавме на овогодинешниот...

И по неколку дена од настанот „Мажи на годината“, импресиите не стивнуваат. Оваа година на петтото јубилејно издание на „Мажи на годината“ ,…
Маестро Симон Трпчески е Маж на годината за 2022

Маестро Симон Трпчески е Маж на годината...

Прогласени најуспешните мажи во Македонија Маестро Симон Трпчески е добитник на наградата „Маж на годината“ за 2022 година, на официјалниот избор „Мажи на годината“…
SAVE THE DATE: Официјално на 30ти ноември по 5ти јубилеен пат ќе се одржи изборот „Мажи на годината“ поддржан од Casinos Austria International Macedonia

SAVE THE DATE: Официјално на 30ти ноември...

По успешните четири години на настанот  „Мажи на Годината“ во Македонија, организаторите од Џентлмен Магазин официјално го најавија и јубилејното 5-то издание на…
Play Video