Skip to content

Победници 2021 година

267852282_308402691291033_7563337647514120426_n267852282_308402691291033_7563337647514120426_n
Маж на годината
Сашко Јовев
267706672_308274214637214_8159108753182377375_n267706672_308274214637214_8159108753182377375_n
Маж со трајни вредности
Драган Б. Костиќ
267852282_308402691291033_7563337647514120426_n267852282_308402691291033_7563337647514120426_n
Маж со најголем придонес во општеството
Сашко Јовев
Горан ЦветиновГоран Цветинов
Менаџер на годината
Горан Цветинов
Дејвид ГирДејвид Гир
Маж странец на годината
Дејвид Гир
Игор МилановиќИгор Милановиќ
Млад менаџер на годината
Игор Милановиќ
Борче СтаменовБорче Стаменов
Маж на годината во избор на социјални медиуми
Борче Стаменов
dzijan-emin-vo-londondzijan-emin-vo-london
Маж со најголем придонес во културата
Борче Стаменов
sejdini21sejdini21
Маж со најголем придонес во спортот
Муамед Сејдини
Злате МехмедовиќЗлате Мехмедовиќ
Маж со најдобар стил
Злате Мехмедовиќ
Ламбро ПатчеЛамбро Патче
Хедонист на годината
Ламбро Патче
Војдан КарапетковскиВојдан Карапетковски
Менаџер на годината до 40 години
Војдан Карапетковски
Дејан ГеоргиевскиДејан Георгиевски
Маж на годината во избор на организаторите
Дејан Георгиевски
Play Video