Skip to content

до нашиот
следен настан

Сакаме да ги наградиме навистина оние кои оставиле белег во нашето општество преку нивните достигнувања.

Изборот на Мажи на годината во Македонија е организиран од страна на Gentlmenanmagazine.mk, првиот специјализиран онлајн магазин за мажи, кој постои повеќе од 5 години.

2021

Номинирајте го вие Мажот на годината

Победници од 2021 година

Маж на годината
Сашко Јовев
Маж со трајни вредности
Драган Б. Костиќ
Маж со придонес во општеството
Сашко Јовев
Менаџер на годината
Горан Цветинов
Маж странец на годината
Дејвид Гир
Млад менаџер на годината
Игор Милановиќ
Маж на годината според социјални медиуми
Борче Стаменов Донирај Комјутер
Маж со најголем придонес во културата
Симеон Мони Дамевски
Маж со најголем придонес во спортот
Муамед Сејдини
Маж со најдобар стил
Злате Мехмедовиќ
Хедонист на годината
Ламбро Патче
Менаџер на годината до 40 години
Војдан Карапетковски
Маж на годината според организаторите
Дејан Георгиевски
Play Video